Een Diamond Painting inlijsten!

In de winkel zien we steeds vaker er Diamond Paintings worden ingelijst. Zo komt het beter tot zijn recht, en kan het zo aan de muur! Hieronder een aantal stappen voor het inlijsten van een Diamond Painting.

Stap 1: Formaat
Welk formaat heeft je Diamond Painting? Is dit een standaard maat voor in een standaard lijst? Of is er een maatlijst nodig? Uiteraard geven wij advies hierover in de winkel.

Stap 2: Wat past er mooi bij de Diamond Painting?
Door goed te kijken welke kleuren er in de Diamond Painting zitten of het een warme of koele sfeer heeft. Bij een maatlijst heb je veel mogelijkheden in soorten lijsten.

Maatlijsten

Stap 3: Plak de Diamond Painting op
Doordat een Diamond Painting zwaar is kan hij na verloop van tijd gaan hangen in de lijst. Daarom zetten wij er bij Foto de Geus een extra plaat achter. Wat nog mooier is, om de Diamond Painting op te plakken. Zo blijft hij altijd stevig in de lijst en kan hij niet gaan zakken.


Kom langs en wij geven vrijblijvend advies voor uw kunstwerk! Hierbij is het belangrijk om de Diamond Painting wel mee te nemen. Dit kan door de Diamond Painting op een plaat te leggen (tussen 2 platen) zodat er geen steentjes uitvallen.