Maatwerk lijsten in onze inlijsterij

Na tientallen jaren ervaring als lijstenmakerij kunnen we wel zeggen dat we echte professionals zijn. Het is belangrijk om voor elk kunstwerk, poster of foto een mooie passende lijst te hebben. Wij adviseren je graag om tot een juiste keuze te komen. Met een keuze uit 1000 lijsten heeft u genoeg keuze om een perfecte lijst te vinden in uw stijl, van modern tot klassiek. We houden ons graag bezig met de nieuwste trends, en zo breiden we graag het assortiment uit met de nieuwste lijsten.

 

  • Meer dan 1000 profielen
  • 30 jaar ervaring met inlijsten
  • In huis ingelijst en veilig bewaard

Keuze in verschillende
soorten glas.

30 verschillende kleuren
passe-partouts

Inlijsterij

Lijsten op maat

Na tientallen jaren ervaring als lijstenmakerij kunnen we wel zeggen dat we echte professionals zijn. Het is belangrijk om voor elk kunstwerk, poster of foto een mooie passende lijst te hebben.

Op zoek naar de perfecte lijst?

Wij adviseren u graag om tot een juiste keuze te komen. Met een keuze uit 1000 lijsten heeft u genoeg keuze om een perfecte lijst te vinden in uw stijl, van modern tot klassiek. We houden ons graag bezig met de nieuwste trends, en zo breiden we graag het assortiment uit met de nieuwste lijsten.

 

  • Meer dan 1000 profielen
  • 30 jaar ervaring met inlijsten
  • In huis ingelijst en veilig bewaard

Ontwerp je mooiste gallery wall!

Na tientallen jaren ervaring als lijstenmakerij kunnen we wel zeggen dat we echte professionals zijn. Het is belangrijk om voor elk kunstwerk, poster of foto een mooie passende lijst te hebben. Wij adviseren u graag om tot een juiste keuze te komen. Met een keuze uit 1000 lijsten heeft u genoeg keuze om een perfecte lijst te vinden in uw stijl, van modern tot klassiek. We houden ons graag bezig met de nieuwste trends, en zo breiden we graag het assortiment uit met de nieuwste lijsten. Kijk eens op onze Facebook en Instagram account, en zie wat we doen!!

 

Veelgestelde vragen

Uit welke soorten glas kan ik kiezen ?

We hebben 3 verschillende soorten glas. Helder(standaard), mat en museumglas. 

Wat kost een maatlijst?

Wij hebben maatlijsten in verschillende prijscategorieën. Een standaard aluminium lijst is de voordeligste optie. We hebben ook handgemaakte en luxere brede lijsten in ons assortiment. Kom langs en we geven graag vrijblijvend advies en prijsopgave. 

Wat is de levertijd?

De levertijd is gemiddeld 1-2 weken.

Heeft u het sneller nodig? Spoedbestelling is vaak mogelijk. 

Lijsten jullie het zelf in?

Ja, wij lijsten alles zelf in huis in.

Wat kost een geboorte kaartje inlijsten?

De kosten van een geboortekaartje inlijsten zijn vanaf 50,-. Het ligt er natuurlijk aan welke maatlijst er wordt gekozen, daarom verschilt de prijs altijd. Wij geven graag vrijblijvend advies en een prijsopgave. 

Snijden jullie passe-partouts op maat?

Wij snijden zelf alle passe-partouts op maat. Tevens hebben wij 30+ kleuren op voorraad. Op zoek naar een hele speciefieke kleur? Die kunnen wij bestellen! 

Kom langs voor vrijblijvend advies

in onze inlijsterij.

Hoofdstraat 46, 2181 ED Hillegom

  • Meer dan 1000 profielen
  • 30 jaar ervaring met inlijsten
  • In huis ingelijst en veilig bewaard