Pasfoto’s

Wij maken officiële pasfoto’s. Klaar terwijl je wacht! 

Pasfoto’s maak je bij Foto de Geus in Hillegom! Wij zijn al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s.

Wij maken officiële pasfoto’s voor paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. Ook voor het verlengen van je rijbewijs! Deze sturen we samen met je handtekening digitaal en beveiligd door naar de RDW. Na een paar dagen kan je je rijbewijs ophalen bij het gemeentehuis!  Je kan bij ons ook terecht voor buitenlandse visa/identiteitsbewijs of een leuke pasfoto voor bijvoorbeeld LinkedIn, Ov chip of de fanclub! 🙂

Wij maken pasfoto’s in Hillegom voor:

  • Paspoort
  • Rijbewijs + verlenging rijbewijs
  • ID kaart
  • Visum
  • Ov chipkaart
  • Elk ander document naar wens

 

Pasfoto’s op locatie

Pasfoto’s nodig maar bent u of uw dierbare slecht ter been? Bel of mail voor een afspraak en de fotograaf komt bij u thuis! Wij maken o.a pasfoto’s bij Hartekamp groep, GGZ Ingeest, Bloemswaard en Parkwijk en andere woonzorgcentra in de regio.

Kosten zijn vanaf €19,99  per persoon in Hillegom. Vraag naar de mogelijkheden voor andere gemeentes (Nieuw-Vennep, Lisse, Beinsdorp, de Zilk,  Bennebroek, Vogelenzang, Noordwijkerhout, Haarlemmermeer)

Voor grotere aantal personen worden er lagere kosten gerekend. Voor meer informatie kunt u ons bereiken op: 0252 515 669.

Bij Foto de Geus (Hillegom) maken we pasfoto’s voor alle officiële documenten. Wij zijn gecertificeerd met het”Pasfoto Ok”certificaat van de Stichting Nederlandse Fotovakhandel (SNF).

Phocs servicepunt

Foto de Geus Hillegom is een Phocs servicepunt. Voor een groot aantal bedrijven maken wij de digitale pasfoto’s. Het werkt heel eenvoudig.

U ontvangt een oproep van uw bedrijf om een foto te laten maken. Neem de oproep mee naar een van onze vestigingen en wij handelen alles voor u af. Wij maken de foto en zorgen ervoor dat de foto bij uw werkgever terecht komt. Snel en eenvoudig.