Fotoshoot prijzen

Gezellige familie-foto’s of een portret opname? Bij Foto de Geus kan het allemaal. We bieden verschillende pakketten aan.  Zo weet je van tevoren direct de prijs!

[supsystic-price-table id=10]

Q&A

Wat is het voordeel om de digitale foto’s aan te schaffen?
Als je digitale foto’s aanschaft koop je de rechten van de fotograaf. Je kan dus alles doen met de foto die je hebt. Leuk voor social media. Ook een extra foto afdrukken gaat volgens de normale fotokosten (10×15 = 0.25 cent).

Veel bedrijven rekenen achteraf hoge kosten om de rechten over te kopen. Bij Foto de Geus koop je een heel pakket incl. digitale foto’s! Je weet dus direct wat je betaald. Wil je meer foto’s? Dat is natuurlijk ook geen probleem!

Worden de foto’s bewerkt?
Je krijgt de foto’s volledig bewerkt in een hoge resolutie mee. Zowel kleur, zwart/wit en sepia.

Hoe krijg je de foto’s?
Je kan kiezen om de foto’s op een DVD te zetten of op een USB stick. De USB en DVD zijn gratis.

Wat is een Quick-shoot? 

Een Quickshoot is bedoeld als je een leuke foto wil om groot als canvas/vergroting af te drukken. Er worden minder foto’s gemaakt dan en u kunt direct na de shoot de foto uitzoeken. Je krijgt dus geen CD of contactafdruk mee. Uiteraard kunt u wel meerdere foto’s afdrukken van dezelfde foto krijgen.

Wat zijn de openingstijden van de studio?

In principe is de studio open op tijden van de winkel. Je kunt vaak dezelfde dag nog terecht. Het is wel handig om van tevoren even een afspraak te maken zodat we de studio gereed kunnen maken. Je kunt ook een afspraak maken via dit formulier.
Wil je met spoed een afspraak maken? Neem dan contact op via: 0252-515669